• درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
  • درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
pishnahadevizheh
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه

قیمتت دلار کمر خریداران را شکست | قیمت دلار امروز به چند رسید؟

  • شناسه خبر: 23048
  • تاریخ و زمان ارسال: 6 فوریه 2024 ساعت 10:14
  • نویسنده: پیشنهاد ویژه
قیمتت دلار کمر خریداران را شکست | قیمت دلار امروز به چند رسید؟

قیمت دلار با پیش بینی های وحشتناکی مواجه شده است. متوسط هفتگی قیمت دلار که در حال افزایش است با این مساله مواجه شده که در آینده نزدیک ممکن است قیمت بالاتری به خود بگیرد. طبیعتا افزایش قیمت دلار تاثیرمستقیم بر بازار  خواهد داشت. مسئولان مربوطه حتما باید مقابل افزایش قیمت دلار بایستند. در ادامه قیمت دلار در بازار امروز را مشاهده می کنید.

بروزرسانی قیمت ارزها: سه‌شنبه 17 بهمن – 08:30

ارز

قیمت (ریال)

دلار

550,720

یورو 592,030

درهم امارات 151,080

پوند انگلیس 691,320

لیر ترکیه 18,000

فرانک سوئیس 633,400

یوان چین 76,700

ین ژاپن 370,880

وون کره جنوبی 410

دلار کانادا 409,000

دلار استرالیا 357,200

دلار نیوزیلند 333,500

دلار سنگاپور 410,100

روپیه هند 6,650

روپیه پاکستان 1,976

دینار عراق 422

لیر سوریه 219

افغانی 7,530

کرون دانمارک 79,400

کرون سوئد 52,000

کرون نروژ 51,600

ریال عربستان 147,350

ریال قطر 151,600

ریال عمان 1,438,800

دینار کویت 1,796,000

دینار بحرین 1,475,300

رینگیت مالزی 116,200

بات تایلند 15,400

دلار هنگ کنگ 70,500

روبل روسیه 6,210

منات آذربایجان 324,700

درام ارمنستان 1,370

لاری گرجستان 209,500

سوم قرقیزستان 6,170

سامانی تاجیکستان 51,000

منات ترکمنستان 164,300

یک فعال اقتصادی قیمت دلار در سال ۱۴۰۳ را پیش‌بینی کرد

خبرآنلاین نوشت: یحیی آل‌اسحاق درباره وضعیت بازار ارز می‌گوید: در حال حاضر می‌توان گفت که نوسانات ارزی، ناشی از عرضه و تقاضای واقعی ارز نیست، یعنی نه عرضه ارز از نظر ذخایر کم شده و نه تقاضاهای غیرضروری ایجاد شده است. شرایط، نرمال و مثل سابق است.

رییس اتاق بازرگانی ایران و عراق تصریح می‌کند: آنچه که امروز اتفاق افتاده، برداشت‌ها یا القاهای یک عده‌ای است که می‌خواهند از این بازار سوءاستفاده می‌کنند و با توجه به شرایط سیاسی منطقه، هر کسی برای خود یک فضایی درست می‌کند. اما آنچه که قطعا وجود دارد، این‌که فضاسازی‌ها توسط سوداگران اتفاق می‌افتد و می‌خواهند از این شرایط سوءاستفاده کنند.

آل‌اسحاق در ادامه با پیش‌بینی وضعیت بازار ارز تا پایان امسال، عنوان می‌کند: یک بخشی از نیازهای ارزی پایان سال واقعی است؛ مثل تسویه‌حساب‌ها و برخی از سفرها که ممکن است تقاضا یک مقداری بالا رود. اما این میزان تقاضا به قدری نیست که نوسان ایجاد کند.

وی می‌گوید: به نظر من در صورتی که شرایط منطقه عادی شود، نرخ ارز به قبل برمی‌گردد.

رییس اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره روند بازار ارز در سال ۱۴۰۳ نیز خاطرنشان می‌کند: باید ببینیم وضعیت بودجه و تصمیم درباره افزایش حقوق‌ها چگونه است. همچنین نظامات جدیدی که بانک مرکزی برای کنترل حجم نقدینگی در دست دارد، چه می‌شود.

آل‌اسحاق می‌گوید: عوامل متعددی مطرح است که باید منتظر ماند تا بتوان درباره وضعیت بازارها در سال آینده اظهارنظر کرد.

قیمت دلار تا پایان سال سقف‌شکنی می‌کند

 قیمت دلار بعد از یک دوره صعود پرشتاب، طی هفته جاری در روند اصلاحی قرار گرفته است. با وجود اینکه بانک مرکزی از ابتدای سال، سیاست تثبیت قیمت این اسکناس را در دستور کار دارد، اما کارشناسان اقتصادی از همان ابتدا نسبت به رها شدن قیمت در ماه‌های پایانی سال هشدار داده بودند. بر همین اساس، تحلیلگران بازار‌های مالی اصلاح قیمت دلار در هفته سوم بهمن را موقت می‌دانند.

در همین راستا برزو، حق‌شناس کارشناس اقتصادی ارزش ذاتی دلار در بهمن ماه را محدوده قیمتی کریدور ششم عنوان کرد و به تجارت‌نیوز گفت: «در دی ماه ارزش ذاتی قیمت دلار محدوده پایینی کریدور ششم بوده که با توجه به آمار رشد نقدینگی بانک مرکزی این قیمت اندکی رشد داشته است.»

وی پیش از این عنوان کرده بود که اگر دلار تا پایان هفته اول بهمن در نیمه کانال ۵۵ هزار تومانی تثبیت شود، دلار سقف کریدور ۵۰ هزار تومان را خواهد شکست. وی در این خصوص یادآور شد: «این محدوده در هفته دوم بهمن شکسته شد و دلار به سقف قیمتی نزدیک شد؛ بنابراین تحلیل‌ها مبنی بر تاچ سقف قبلی قیمت دلار تا پایان امسال به وقوع پیوست.»

این کارشناس اقتصادی اصلاح قیمت دلار پس از روند شارپ هفته گذشته را طبیعی و قابل پیش‌بینی عنوان کرد و گفت: «بازگشت دلار به نیمه کریدور ۵۰ هزار تومانی حرکت اصلاحی است و بعد از این روند، به احتمال بسیار زیاد دوباره قیمت به سقف کریدور برمی‌گردد. به اعتقاد من اسکناس آمریکایی این سقف را قبل از سال جدید خواهد شکست.»

حق‌شناس با تاکید بر اینکه اکثر تحلیلگران، زمان سقف‌شکنی قیمت دلار را ابتدای سال آینده پیش‌بینی کرده بودند، ادامه داد: «اجرای سیاست تثبیت قیمت این اسکناس توسط سیاست‌گذار تا پایان سال سخت است؛ بنابراین فکر نمی‌کنم که تثبیت قیمت بیشتر از یکی دو هفته و نهایتا تا ابتدای اسفند دوام داشته باشد و متاسفانه به احتمال زیاد، دلار تا پایان سال به کریدور بالاتر ورود کند.»

آل‌اسحاق در ادامه با پیش‌بینی وضعیت بازار ارز تا پایان امسال، عنوان می‌کند: یک بخشی از نیازهای ارزی پایان سال واقعی است؛ مثل تسویه‌حساب‌ها و برخی از سفرها که ممکن است تقاضا یک مقداری بالا رود. اما این میزان تقاضا به قدری نیست که نوسان ایجاد کند. وی می‌گوید: به نظر من در صورتی که شرایط منطقه عادی شود، نرخ ارز به قبل برمی‌گردد.

رییس اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره روند بازار ارز در سال ۱۴۰۳ نیز خاطرنشان می‌کند: باید ببینیم وضعیت بودجه و تصمیم درباره افزایش حقوق‌ها چگونه است. همچنین نظامات جدیدی که بانک مرکزی برای کنترل حجم نقدینگی در دست دارد، چه می‌شود. آل‌اسحاق می‌گوید: عوامل متعددی مطرح است که باید منتظر ماند تا بتوان درباره وضعیت بازارها در سال آینده اظهارنظر کرد.

قیمت دلار قیمت دلار آزاد قیمت دلار افغانستان قیمت دلار امروز قیمت دلار در ایران

مطالب مرتبط

شهر زیر فیلتر ایکس ویژن؛ وقتی یک کمپین تبلیغاتی شبیه گالری هنری می‌شود

شهر زیر فیلتر ایکس ویژن؛ وقتی یک کمپین تبلیغاتی شبیه گالری هنری می‌شود

چرا تور کاپادوکیا اغلب زمینی و گروهی برگزار می‌شود؟

چرا تور کاپادوکیا اغلب زمینی و گروهی برگزار می‌شود؟

کدام کشورها با خرید ملک اقامت میدهند

کدام کشورها با خرید ملک اقامت می‌دهند؟

معرفی بهترین کافه ها با شکلات و دسرهای خاص

معرفی بهترین کافه ها با شکلات و دسرهای خاص

تحلیل بازار پالت پلاستیکی: روندهای مصرف و صادرات در سال ۱۴۰۴

تحلیل بازار پالت پلاستیکی: روندهای مصرف و صادرات در سال ۱۴۰۴

تجهیز فست فود

آیا خرید اقساطی تجهیزات فست فود ارزش دارد؟

افزایش وحشتناک قیمت برنج + لیست قیمت | برنج از سفره ها حذف شد

افزایش وحشتناک قیمت برنج + لیست قیمت | برنج از سفره ها حذف شد

آیا سکه پارسیان امین زر معتبر است؟

لغو پاسخ

اخبار پربحث پیشنهاد ویژه

  • کارشناس روابط عمومی در اسامی فرش‌های دستباف ایرانی | معرفی کامل انواع قالی‌های اصیل ایران
  • رویا در اسامی فرش‌های دستباف ایرانی | معرفی کامل انواع قالی‌های اصیل ایران
  • پویا در مزایا و معایب پراپ تریدینگ | آنچه قبل از ورود باید بدانید
  • کارشناس روابط عمومی در آیا پروژه‌های بلاک چینی از بحران‌های جهانی سود می‌برند؟
  • بابک در آیا پروژه‌های بلاک چینی از بحران‌های جهانی سود می‌برند؟
  • کارشناس روابط عمومی در سفر با قطار در رمضان؛ شرایط پیش فروش بلیط قطار چگونه است؟

پایگاه خبری «پیشنهاد ویژه» جایی است برای اطلاع از تازه‌ترین و مهم‌ترین اخبار ایران و جهان؛ سریع، دقیق و معتبر، بدون شایعه و حاشیه. این رسانه با ارائه خبرهای داغ، گزارش‌های ویژه و تحلیل‌های کوتاه، تلاش می‌کند تصویری روشن و قابل‌اعتماد از رویدادهای روز را در اختیار مخاطبان قرار دهد. «پیشنهاد ویژه» همراه شماست تا همیشه به‌روز بمانید و مهم‌ترین اتفاقات را در کوتاه‌ترین زمان دنبال کنید.

  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
Telegram